Pris

Vi starter med et møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad dit behov er. Dette møde er helt gratis og uforpligtende. Mødet kan enten foregå fysisk face-to-face eller via videomøde. Så om du befinder dig i Herning eller København er ikke så vigtigt.

Bogføring faktureres med 400 kr. i timen, og der faktureres pr. 15 minutter.  Er du nyopstartet (har fået CVR.nr. indenfor de sidste 12 måneder), koster det kun 350 kr. i timen, de første 3 måneder du er kunde hos mig. Derefter stiger prisen til 400 kr. i timen. Alle priser er ex moms.

Betalingsbetingelser: 8 dage netto.

Praktisk information

Jeg sørger for at alle deadlines bliver overholdt, og giver dig i god tid besked om hvad jeg skal bruge for at gøre det. Hvis du selv ønsker at stå for fx indberetning af moms, sørger jeg for at du har alle de nødvendige dokumenter i god tid før deadline.

Al bogføring foregår hos mig, dvs. dit firma behøver ikke befinde sig i nærheden af mit. Alt kan klares online og vha. telefon eller videomøder. Hvis du ønsker at mødes face-to-face, fx til et opstartsmøde eller fast fx 1 gang om måneden, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Alt efter hvilke opgaver jeg skal stå for, er der forskellige koder og tilladelser jeg skal bruge fra dig, til fx bank og skat.