Hvorfor vælge en ekstern bogholder?

Der er forskellige gode grunde til at vælge en ekstern bogholder.

Hvis du fx er nyopstartet, kan du købe dig til ydelsen i stedet for at bruge tiden på at lære bogføring; derved får du mere tid og overskud til at fokusere på din kernevirksomhed og det du er bedst til.

Hvis du til gengæld allerede er godt i gang med din virksomhed, men synes mængden af bilag er vokset og blevet uoverskuelig eller for tidskrævende, kan det være en god idé at få en anden til at lave bogføringen.

Jeg kan sørge for at bogføre alle dine bilag, indberette dit momsregnskab til tiden og give dig et økonomisk overblik. Det vil frigive tid, som du i stedet kan bruge på at drive og videreudvikle din kernevirksomhed.

Eftersom jeg er ekstern, sparer du udgiften til en fast bogholder, og du betaler derfor kun for den tid, det tager mig at lave din bogføring.

Økonomiprogram

Der er mange økonomiprogrammer at vælge imellem, men jeg arbejder udelukkende med Dinero, da de efter min mening har en af de mest brugervenlige opsætninger på markedet. Derudover har de utallige integrationer, som kan være dig som kunde en stor hjælp, og de har til mange forskellige typer af virksomheder og indenfor mange forskellige brancher.

For at jeg som bogholder kan få adgang til dit regnskab, skal du have et Dinero Pro abonnement. Hvis du ikke allerede er Dinero Pro-kunde, så kontakt mig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Med Dinero Pro er der mulighed for at sende bilag direkte fra din mail til programmet, men alt kan også sendes til mig, enten digitalt eller fysisk, og så vil jeg sørge for det hele.

I Dinero Pro gemmes alle bilag i skyen, og derved undgår du, at bilag mistes. Derudover er der mange andre smarte funktioner, der gør bogføring lettere for dig og sparer mig tid (og derved dig penge).

Hvis du ikke allerede er kunde hos Dinero, kan jeg hjælpe med alt opsætning. Og har du betalt for et andet regnskabsprogram, giver Dinero dig faktisk Pro-udgaven gratis i den periode du allerede har betalt for (dog max. 12 måneder) og de flytter gratis dit regnskab.